AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının hastalandığını görmek

Kahve falında yakının hastalandığını görmek

Kahve falında yakının hastalandığını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, gelirinin artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının hastalandığını gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınını hasta görmek bilgiyle donanacağına, güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek her şeyin gönlünce olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yakın birini hasta görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak huzura ve esenliğe kavuşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir