AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının gelinlik giydiğini görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek dedikoduya, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını gelinlikle görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı birini gelinlikle görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir