AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı herkesi görmek

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yeni şeyler deneneceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı herkesi gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalettir.

Kahve falında tanıdık herkesi görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın herkesi görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında herkesin oynadığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkesi hasta görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında herkesten kaçmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında herkes tarafından sevilmek eşlerin muhabbetinin artacağına, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir