AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek duaların boşa gideceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek hasret gidereceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin ağladığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin ağladığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının ağladığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin ağladığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir