AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak

Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak

Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, canlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak ömür boyu devam edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında anneye kağıt para vermek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para yerden toplamak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında eski kağıt para almak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kazancı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski kağıt para saymak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden kağıt para almak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kağıt para görmek ister istemez çok üzüleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir