AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı erkekle evlendiğini görmek mutluluktan havalara uçacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi tanıdığının evlendiğini görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir