AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadını yaşıyor görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını yaşıyor görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını yaşıyor görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bilgiyle donanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kadını yaşıyor gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadından para almak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyen yaşlı kadın görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir