AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bolluk içinde yaşamaya işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık yaşlı kadın görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadına bağırmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından para almak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla konuşmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir