AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek küslüklerin biteceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadının evlendiğini görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlenmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı biri evlenmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin evlendiğini görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erken yaşta evlenmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir