AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimleri görmek

Kahve falında alimleri görmek

Kahve falında alimleri görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işarettir.

Kahve falında alimleri gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Kahve falında dini alim görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin alim olduğunu görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Kahve falında fıkıh alimi görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek başka kimselere de yardım edeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alimle yemek yemek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alimleri görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında alimi ziyaret etmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında alimden dua istemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir