AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı yıkamak

Kahve falında babanı yıkamak

Kahve falında babanı yıkamak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı yıkamak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babasını yıkamak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında baba yıkamak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında babayı yıkamak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında babasını yıkadığını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını yıkamak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında babanı yıkamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir