AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek kısmetinin de açılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Kahve falında ölmüş babaya bir şey vermek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında babanın şeyini görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babasından bir şey almak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam şeyi görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın şeyini görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir