AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam şeyi görmek

Kahve falında adam şeyi görmek

Kahve falında adam şeyi görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında adam şeyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında adam şeyi görmek mali sorunlarının çözüleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şey öğrenmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi ütülemek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bir şey kaybedip bulmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi görmek düşünmeden hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında karanlık bir şey görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bir şeyi kaçırmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli bir şey çalmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir