AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın şeyini görmek

Kahve falında adamın şeyini görmek

Kahve falında adamın şeyini görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işarettir.

Kahve falında adamın şeyini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında adamın şeyini görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamı öpmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin adamın nişanlandığını görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamı öpmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü adamı sağ görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük iş adamı görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir