AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında babanın şeyini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, asla harama bulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasından bir şey almak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya bir şey vermek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında at şeyi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek kişinin güzel işler yapacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir