AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın şeyini görmek

Kahve falında babanın şeyini görmek

Kahve falında babanın şeyini görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, satışların düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Kahve falında babanın şeyini gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında ölmüş babasından bir şey almak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaya bir şey vermek kendisiyle de gururlanacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında babanın şeyini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babasından bir şey almak gelişim içine girileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasına bir şey vermek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı bir şey görmek dünyasının iyileşmesine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir