AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık açmak

Kahve falında mezarlık açmak

Kahve falında mezarlık açmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, daha çok çalışılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık açmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında dolu mezarı açmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin mezarını açmak duaların kabul göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Kahve falında tarihi mezar açmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarını açmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mezarını açmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını açmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir