AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve yağmur görmek

Kahve falında ateş ve yağmur görmek

Kahve falında ateş ve yağmur görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Kahve falında ateş ve yağmur gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Kahve falında ateş ve yağmur görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yağmuru görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda üşümek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve deprem görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur ıslanmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir