AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve deprem görmek

Kahve falında yağmur ve deprem görmek

Kahve falında yağmur ve deprem görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve deprem gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur ve deprem görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem ve yağmur görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olmasını beklemek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremi beklemek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında depremde dua etmek kötü günler yaşayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem sallanmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında depreme yakalanmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında deprem görüp kaçmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir