AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda üşümek

Kahve falında yağmurda üşümek

Kahve falında yağmurda üşümek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda üşümek gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Kahve falında yağmurda üşümek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret eder.

Kahve falında çok üşümek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun üşüdüğünü görmek bereketli işler yapılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuktan üşümek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında üşümek titremek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta üşümek darda kalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında denizde üşümek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir