AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba ve dedesini görmek

Kahve falında ölmüş baba ve dedesini görmek

Kahve falında ölmüş baba ve dedesini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş baba ve dedesini gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Kahve falında baba ve dede görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş baba ve dedesini görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dede ve baba görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedesinin elini öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı bir dede görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek ayrılık yaşanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir