AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesi görmek

Kahve falında ölmüş dedesi görmek

Kahve falında ölmüş dedesi görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, haksızlıklara uğranılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sözünde duracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çok zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesi gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında dede ve baba görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dedenin cenazesini görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden dede görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüs dedemi görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dedeyi öpmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük dedeyi görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında dedeni hasta görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedeler görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir