AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedemin ölüm haberini almak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedenin ölümünü görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedesinin ölümünü görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın ölüm haberini almak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin ölüm haberini almak kendisini çaresiz hissedeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir