AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve dede görmek

Kahve falında baba ve dede görmek

Kahve falında baba ve dede görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında baba ve dede gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında ölmüş baba ve dedesini görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba ve dede görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Kahve falında dede ve baba görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dedenizi görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Kahve falında ölen dedesine sarılmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dede nine görmek kazançlı çıkacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesiyle konuşmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir