AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve kuran görmek

Kahve falında ateş ve kuran görmek

Kahve falında ateş ve kuran görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında ateş ve kuran gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında ateş ve kuran görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı ateşe atmak yüzünü güldüreceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birini ateşten çıkarmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer altında ateş görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde ateş görmek erken evlilik yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında elinde ateş söndürmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir