AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ateşe atmak

Kahve falında kuranı ateşe atmak

Kahve falında kuranı ateşe atmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ortaklıkların bozulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Kahve falında kuranı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı ateşe atmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş ve kuran görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize tabir olunur.

Kahve falında ateşe atmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bebeği ateşe atmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ateşe kağıt atmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte ekmek atmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında saçı ateşe atmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, mülkiyetinin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir