AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yanında yatmak

Kahve falında ölünün yanında yatmak

Kahve falında ölünün yanında yatmak aksine daha da zorlaştıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yanında yatmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü yanında yatmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak masabaşı bir işe girileceğine, istenmeyen olayların olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yanında yatmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin yanında yatmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir