AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yanında yatmak

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kendi işinin patronu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yanında yatmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında yatmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak en yukarılara çıkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir