AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesini hasta görmek

Kahve falında ölmüş annesini hasta görmek

Kahve falında ölmüş annesini hasta görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesini hasta gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş annesini hasta görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi çok hasta görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hasta görmek aile saadetinin de artacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında annenizi hasta görmek üzüntülerinin biteceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında annesi hasta görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir