AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneyi hasta görmek

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, şansa, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kendisi için mal mülk alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen anneyi hasta gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında annenin hasta görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen annemi hasta görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir