AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenizi hasta görmek

Kahve falında annenizi hasta görmek

Kahve falında annenizi hasta görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, gülen yüzünün de solacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenizi hasta gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında annesini hasta olarak görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hasta görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında annenizi hasta görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babasını hasta görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında anne hasta görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir