AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesi hasta görmek

Kahve falında annesi hasta görmek

Kahve falında annesi hasta görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında annesi hasta gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Kahve falında annenizi hasta görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında annesini çok hasta görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneyi hasta görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi çok hasta görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölen annenin hasta olduğunu görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir