AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kökü görmek

Kahve falında ağaç kökü görmek

Kahve falında ağaç kökü görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç kökü gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında ağaç kökü sulamak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kökü olmayan ağaç görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ağacın kökünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köklenmiş ağaç görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında köksüz ağaç görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir