Kahve falında olmamış kiraz görmek

Kahve falında olmamış kiraz görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında olmamış kiraz gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuru kiraz görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında olmamış kiraz görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda kiraz yemek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi görmek hayal kırıklığına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Kahve falında ham kiraz görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir