AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham kiraz görmek

Kahve falında ham kiraz görmek

Kahve falında ham kiraz görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ham kiraz gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında ham kiraz yemek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham kiraz görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti hamzauyı görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamster ve kedi görmek maddi kriz yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ham altın bulmak ticari anlamda yön değiştireceğine, zor durumların biteceğine işarettir.

Kahve falında ham armut yemek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Kahve falında hamster beslemek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında hamster fare görmek büyük ve güzel işler yapacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir