Kahve falında elma yemek yemek

Kahve falında elma yemek yemek işlerinin kolaylaşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında elma yemek yemek gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında olmamış elma yemek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım elma yemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah elma yemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında olgun elma yemek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı elma yemek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek arabasını ve toprağının olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir