Kahve falında elma almak ve yemek

Kahve falında elma almak ve yemek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elma almak ve yemek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında elma ve ayva yemek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta elma yemek sorunlarına da çözümler bulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan elma yemek güç alacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Kahve falında elma ve portakal yemek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı elma yemek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük elma yemek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalettir.

Kahve falında dalından elma yemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir