AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi elma yemek

Kahve falında mavi elma yemek

Kahve falında mavi elma yemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi elma yemek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında mavi elma yemek başarılarının bir ömür süreceğine, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı elma yemek hak yolundan ayrılacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Kahve falında elma toplayıp yemek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş elma yemek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş elma yemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında elma ve armut yemek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir