AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış buğday görmek

Kahve falında olmamış buğday görmek

Kahve falında olmamış buğday görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, terfi alacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında olmamış buğday gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek zor durumlara düşüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında harmanda buğday görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buğday unu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında buğday filizi görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında buğday avuçlamak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday döküldüğünü görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday mısır görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede buğday görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir