AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede buğday görmek

Kahve falında tencerede buğday görmek

Kahve falında tencerede buğday görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında tencerede buğday gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Kahve falında tencerede buğday görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere kaybetmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek sağlığının kötüye gideceğine, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede pilav görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında boş bakır tencere görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında yeni tencere görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tencere görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir