AnaSayfa / Genel / Kahve falında harmanda buğday görmek

Kahve falında harmanda buğday görmek

Kahve falında harmanda buğday görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında harmanda buğday gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında harmanda buğday görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık harmanı görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Kahve falında harman görmek bahtının güzelleşeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında harmanı görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Kahve falında nohut harmanı görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin harman etmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, acılarını dindireceğine işarettir.

Kahve falında mercimek harmanı görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında harman kaldırmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir