AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ışığı görmek

Kahve falında ateş ışığı görmek

Kahve falında ateş ışığı görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir organizasyona katılacağına, işin düzeltileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş ışığı gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında ateş ışığı görmek uzun yıllar yaşayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ışık görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ampul ışığı görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökte ışık görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret eder.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek diplomalı kimse olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı böcek görmek zor durumlara düşüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok ışık görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir