AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ışık görmek

Kahve falında çok ışık görmek

Kahve falında çok ışık görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında çok ışık gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında uçan ışık görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ışıklı vitrin görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte ışık görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ışığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nurlu ışık görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işarettir.

Kahve falında güneş ışık görmek işlerin günden güne açılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışık saçan yüzük görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir