AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi ışıklı görmek

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işe zorla gidip geleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi ışıklı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında ışık kapatmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ışıkları kapatmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabede ışık görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ışığı kapatamamak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ışığı kapatmak yoğun stres altında kalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ışığı yakamamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir