AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ortak edineceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış nar gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında olgun nar görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında olgun erik toplamak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sağlığının geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun şeftali görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek ticaret ehli kimse olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında olgun kavun görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah olgun incir yemek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir