AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun şeftali görmek

Kahve falında olgun şeftali görmek

Kahve falında olgun şeftali görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında olgun şeftali gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış şeftali görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun şeftali görmek çevre değiştireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olgun şeftali yemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış meyve görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek yüzünün hep güleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış meyve yemek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir