AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun elma görmek

Kahve falında olgun elma görmek

Kahve falında olgun elma görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun elma gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, zorlukların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında olgun elma görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun elma yemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış meyve görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında olgun muz görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun erik görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir