AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında olgun karpuz görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmış buğday görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun meyveler görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında olgun erik toplamak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgun elma görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında olgun meyve yemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir