AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmış armut görmek

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış armut gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Kahve falında olgun armut görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında olgun armut yemek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek elinize para geçeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun çilek görmek dertlerinin şifasını bulacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun meyve yemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun yemiş görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun elma yemek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir