AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, daha güzelleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında patronun namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında patronla namaz kılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek toplum için faydalı işler yapacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kabede cuma namazı kılmak bahtın açılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında cuma namaz kıldığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semada namaz kılmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuşta namaz kılmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmak ve dua etmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir